falling down

flyttar idag igen.
från ett rum i en jätte 3:a med balkong mot Drottninggatan på fjärdevåningen till en källare i Örgrytet.. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.
borde väl säga att det är bra med mig i övrigt, nollningen+skolan tar iaf upp all tid så att man slipper tänka.
börjar dock falla mer och mer för Göteborg.

konichiwa bitches

tjao.
gårdagen var awesome!  förutom de artisterna som jag skrev i förrgår blev det även Robyn som stekte (för att citera Stina & Stina) och med gästartister som Lykke Li och Röyksopp blev det inte sämre iaf. Men resten förtjänar också cred såklart, iaf Bon Iver som var förvånadsvärt bra! Idag har det iaf setts Vampire Weekend och resten av dagen har tillbringats till att förferra för ikväll då det blir Lily Allen och sedan världskulturmuseet!
nu är vi iaf i mölndahl på companys hotell och taggar, sista kvällen innan jag blir helt ensam i Göteborg, till och med gubben har övergivit mig. så nu har jag tydligen en 110 kvadratmeters etagévåning mitt i gbg i två veckor om någon vill hälsa på mig (snälla gör det någon!).

a certain romance

Inser att jag var lite  väl kortfattad igår.
Flytten gick okej och trots tio kilos övervikt lyckades jag flyga från skellefteå till stockholm óch sen vidare hit, till Göteborg.
 Tog därefter bussen till kungsportsplatsen och gick sista biten hit till drottningsgatan. Där jag träffade min nya sambo, 70 åriga Henryk. HAn visade sig vara en riktig charmör och den hemska brytningen gjorde det  bara bättre. Gick sedan ut med Stina, Stina och Fanny som är i GBG under Way Out West och hämtade biljetter och stod i kö en timme till ett uteställe som jag inte ens gick in på, sen gick jag hem, städade och packade upp och sovde.

och nu är det idag, och jag är en dusch plus en måltid bort från att se Bon Iver, Beirut, Band of Horses, Anthony & the Johnsons, Glasvegas och ARCTIC MONKEYS! Can't belive-it- live-it-live-it!

geraldine

nu är det gjort.
 vet inte vad jag ska skriva förutom att jag lever.

Way Out West imorgon.


if you leave

imorgon flyttar jag hemifrån.
112 mil.

jag hatar avsked, hur mycket man än försöker så kan de aldrig symbolisera vad man känner för någon.
samtidigt som det är de stunderna som gör att jag inte vill åka.

RSS 2.0