11th dimension

hittade en lapp i AT2:ornas datasal där det stod "Todays Task: Kill Self. "
kunde inte hitta ngt bättre sätt att beskriva pressen man blir utsatt för om man går Arkitektur och Teknik.
om man lyckas hitta en ledig stund, är det ngt man glömt att man ska göra.

På tisdag blir det London! och fråga inte hur jag tid med det för det har jag egentligen inte. Är endå väldigt taggad på att hälsa på Julia, its going to be LEGEN........ wait for it.... wait for it....... hope your not lactosintolerant 'cause the next word is......... DARY!!

i helgen har jag jobbat med matten och på bastun, vårt första stora projekt. igår blev det, trots att jag lovat mig själv att inte gå ut i helgen, inflyttningsfest hos ngn random arkitektstudent. hon hade riktigt roliga vänner, tror aldrig att jag skrattat så mkt med/åt någon jag just träffat ever. 
nu blire arkitekturhistoriaplugg med david, malin och sandra. SEEEEEEEEEEEE YA DON'T WANNA BE YAAAAAAA!

happy up here


Marcus och Antonia är här! och fast det kanske fallit en eller två sarkastiska kommentarer kommer jag att sakna mina romies för helgen väldigt mkt. här är lite bilder från helgen iaf OCH bilder på lägenheten!!observera! bakgrunden på bild 1.

pursuit of happiness

min favorithögtid börjar lida mot sitt slut.. och nej jag menar inte halloween, jag menar min födelsedag.
helgerna har börjat bli dom ultimata verklighetsflykterna, den här helgen har tillbringats med att secondhandhandlat i majorna på lördag och sedan förfesta i lägenheten för att dra vidare ut på festUs halloween fest och sist men inte minst club milk. awesome! minus att jag var utklädd som ett barnkalas bland mördare, zombies och mumiesar. göteborg är läskiskt såhär års. på själva födelsedagen har det spelats spel och sett på film med malin, david, sandra och karin + pizza och glass! ännu mer awesome.RSS 2.0